Browsing All Posts published on »May, 2010«

Mencari kekuatan diri

May 12, 2010

0

Sebenarnya… ciri-ciri lelaki yang membuat aku kagum padanya adalah lelaki yang mempunyai kekuatan diri yang luar biasa seletah ditimpa bermacam-macam dugaan. Lelaki yang bangun setelah JATUH bagi aku adalah lelaki yang paling seksi. Berbalik kepada keadaan JATUH.. bukan sebarang jatuh ye kawan-kawan. Bukan setakat gagal exam… atau gagal menawan hati wanita yang dipujanya.. atau gagal […]

Tak Kenal DaHLia Maka Tak Cinta Versi Jard The Great

May 8, 2010

0

Aku terpanggil untuk membuat entri khas tentang Dahlia dah lama dah.. tetapi memandangkan secara kebetulan die buat kontest berkenaan hal ini.. kira peluang keemasan lah neh. Kontest ini sampai 15 Mei 2010.=) *sila klik gambar untuk ke laman kontest cik dahlia                    Siapakah cik Dahlia, masih single […]

Arwah Hisham di Harian Metro

May 5, 2010

0

*gambar dari blog kakinakl Baru nikah mati berdarah Pengusaha kantin maut kereta bertembung ketika hujan lebat oleh  -Md Fuzi Abd Lateh, m/s 3 BUKIT BERUNTUNG: “Saya sedih kerana hajat membawa anak, Boestanual Hisham Sheikh Othman, 35, menunaikan umrah sempena musim cuti sekolah 23 Mei ini tidak kesampaian apabila dia maut dalam kemalangan,” kata ibu mangsa Wan […]

Special tribute to Arwah Blogger Unrestmind @ Hisham

May 4, 2010

0

Semoga kami kenang kamu dalam doa kami. Tribute from bloggers. Thanks to all who dedicated entries to him. Aku yang baca pun rasa terharu ramai antara kita yang tersentuh dengan kehadiran unrestmind di dunia BLOG ini. Sedih masih dirasai. *kenangan terakhir bersama arwah Antara kata-kata atau entri para bloggers untuk arwah Boneka tak sakit – Antara […]

Al-fatihah buat Hisham, penulis kepada blog Unrestmind57.blogspot.com

May 4, 2010

0

Aku mendapat berita ini dari paradoks  Terkejut. Die merupakan blogger kepada blog di bawah. Beliau terlibat dalam kemalangan jalan raya dalam pukul 3 petang tadi. Al-fatihah buat beliau yang jugak merupakan pengantin baru. Baru sebulan kahwin.. T__T semoga die ditempatkan bersama orang2 mukminin.