Day 2 – Something I love about myself.

August 3, 2010

0

I’m an opportunist. When given the right moment.. the right situation of course. And when eventually a rare opportunity presents itself to me, I know how to grab it. And I love how every chance I got is turned into a satisfaction that lasts for days. I guess it’s just pure luck. Perhaps? I’m also optimistic. Even through […]

Day 1 – Something I hate about myself

August 2, 2010

0

Moment of truth for 30 days and this is my first post. In English. Sorry. Hehehe.. Truthfully, there’s this one thing that I can’t really forget. I grew up with kids making fun of  me. I felt my self-confidence crumbling in seconds the moment I open my mouth. Since childhood I was known as the […]

30 Days of Truth

August 2, 2010

0

Tertarik dengan cabaran 30 hari untuk blogger kongsikan fakta berkenaan dirinya dari blog Liza. Aku akan memulakan cabaran hari pertama pada hari ini dengan tajuk-tajuk mengikut urutan berikut. =) Dapatlah idea blogging untuk 30 hari. ye dak? Day 01 → Something you hate about yourself. Day 02 → Something you love about yourself. Day 03 […]

Mencari kekuatan diri

May 12, 2010

0

Sebenarnya… ciri-ciri lelaki yang membuat aku kagum padanya adalah lelaki yang mempunyai kekuatan diri yang luar biasa seletah ditimpa bermacam-macam dugaan. Lelaki yang bangun setelah JATUH bagi aku adalah lelaki yang paling seksi. Berbalik kepada keadaan JATUH.. bukan sebarang jatuh ye kawan-kawan. Bukan setakat gagal exam… atau gagal menawan hati wanita yang dipujanya.. atau gagal […]

Posted in: motivasi

Tak Kenal DaHLia Maka Tak Cinta Versi Jard The Great

May 8, 2010

0

Aku terpanggil untuk membuat entri khas tentang Dahlia dah lama dah.. tetapi memandangkan secara kebetulan die buat kontest berkenaan hal ini.. kira peluang keemasan lah neh. Kontest ini sampai 15 Mei 2010.=) *sila klik gambar untuk ke laman kontest cik dahlia                    Siapakah cik Dahlia, masih single […]

Arwah Hisham di Harian Metro

May 5, 2010

0

*gambar dari blog kakinakl Baru nikah mati berdarah Pengusaha kantin maut kereta bertembung ketika hujan lebat oleh  -Md Fuzi Abd Lateh, m/s 3 BUKIT BERUNTUNG: “Saya sedih kerana hajat membawa anak, Boestanual Hisham Sheikh Othman, 35, menunaikan umrah sempena musim cuti sekolah 23 Mei ini tidak kesampaian apabila dia maut dalam kemalangan,” kata ibu mangsa Wan […]

Posted in: Kematian sahabat

Special tribute to Arwah Blogger Unrestmind @ Hisham

May 4, 2010

0

Semoga kami kenang kamu dalam doa kami. Tribute from bloggers. Thanks to all who dedicated entries to him. Aku yang baca pun rasa terharu ramai antara kita yang tersentuh dengan kehadiran unrestmind di dunia BLOG ini. Sedih masih dirasai. *kenangan terakhir bersama arwah Antara kata-kata atau entri para bloggers untuk arwah Boneka tak sakit – Antara […]

Posted in: Kematian sahabat